Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×
ARGAN DE LUXE ARGAN OIL HAIR & BODY SERUM 100ML

ARGAN DE LUXE HAIR AND BODY SERUM 100ML

ARGAN DE LUXE ARGAN OIL HAIR & BODY SERUM 10ML (reisformaat)

ARGAN DE LUXE HAIR AND BODY SERUM 10ML (reisformaat)

ARGAN DE LUXE HAIR AND BODY SERUM 50ML

De samenstelling met Argan, maakt deze olie tot een zeer uitzonderlijk unieke olie, met vele voordelen die vandaag de dag wetenschappelijk zijn bewezen. Argan olie vertoont een uitzonderlijk percentage van essentiële vetzuren, waarvan een linolzuur (omega 6 de meest essentiële) dat de reparatie en bescherming van haar en huid verzekert. Essentiële vetzuren zorgen voor de functies van herstel en verdediging van het haar en de huid. Vitamine E beschermt de celmembranen tegen lipidenoxidatie en vertraagt ​​zo het proces van haar- en huidveroudering.

Gebruik:

Haar: Verspreid van de wortels tot de punten en laat het ongeveer een uur intrekken alvorens het te wassen. Droog en broos haar krijgt glans en soepelheid terug.
Lichaam: Verwarm na het bad de olie in uw handen en masseer uw lichaam met opwaartse bewegingen. Twee of drie keer per week.

€ 11,95 € 9,88
SKU
SKU-15855

De samenstelling met Argan, maakt deze olie tot een zeer uitzonderlijk unieke olie, met vele voordelen die vandaag de dag wetenschappelijk zijn bewezen. Argan olie vertoont een uitzonderlijk percentage van essentiële vetzuren, waarvan een linolzuur (omega 6 de meest essentiële) dat de reparatie en bescherming van haar en huid verzekert.

Het best bewaarde geheim uit Marokko, het vloeibare goud van de Argan boom. Om slechts 1 liter Arganolie te produceren is men gemiddeld 10 uur handmatig bezig. Deze dure "Gouden" vloeistof, is ontdekt, geprezen en zeer gewaardeerd door: Haarstylisten, vrouwen, mannen en reeds vele beroemdheden.

De rijke voedingstoffen hydrateren en vitaliseren de hoofd en lichaamshuid, het maakt het haar glanzend, sterk en bindt de strijd aan tegen huidveroudering en vervuiling.

Deze nieuw gelanceerde luxe haarlijn van Argan de Luxe is rijk aan Arganolie zorgt er voor dat er een eind komt aan een nachtmerrie waar miljoenen vrouwen aan lijden.

Argan de Luxe producten bevatten geen:
- Toevoegingen van kleur of geurstoffen, conserveringsmiddelen. Parabenen en sulfaat.
- Zijn niet getest op dieren

Meer informatie
Manufacturer Argan de Luxe