Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

KIS KeraCream 100ml

KIS KeraCream 100ml
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 101

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 101

per pagina

KIS KERACREAM COLOR

KIS KeraCream Color is een intensieve, permanente haarkleuring voor prachtige kleuren die langdurig mooi blijven. Het kleurresultaat is exact en betrouwbaar – van donker tot licht – en biedt 100% grijsdekking. Deze haarkleuring van KIS is verrijkt met het Keratin Infusion System. Zo staat KeraCream Color niet alleen garant voor prachtige kleuren, maar ook voor gezond en krachtig haar.

De KeraCream Color Collection bestaat uit 75 kleurnuances voor elke gewenste natuur –of modetint. Daarnaast bevat de collectie 6 Super Lighteners die het haar tot 5 tinten lichter kleuren en tegelijkertijd het haar en de huid optimaal beschermen. De vijf geconcentreerde mengtinten kunnen een kleur intensiveren of juist neutraliseren en tot slot bevat de collectie een neutral mengtint om elke KeraCream Color een nuance lichter en helderder te maken.

KIS KeraCream Color verstevigt het haar en bouwt het van binnenuit weer op, extracten van rozemarijn, eucalyptus, tijm, lavendel en brandnetel geven glans, verzorgen de hoofdhuid en vullen vitaminen en mineralen aan. Bevat Cocamidopropyl Betaine: ingrediënt van de kokosnoot, bekend om z’n verzorgende eigenschappen. 100% grijsdekking.