Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Bleach & Color Cream

Bleach & Color Cream
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina

BLEACH & COLOR CREAM

Bleach & Color Cream ontkleuren en inkleuren op zowel natuurlijk en geverfd haar in één bewerking. (voor professioneel gebruik) Door simpelweg de kleuren onderling te mengen kunnen nog meer ontelbare kleuren worden verkregen.

Het kleurings proces met deze nieuwe Bleach & Color Cream is gebaseerd op drie belangrijke acties:

1) ONTKLEUREN: Het produkt als - Kleur remover op geverfd haar (synthetische pigmenten)
- Bleken op natuurlijk haar (melaninen). 2) KLEURSTOFFEN: - De nieuwe kleuren eenmaal toegepast weerstaan oxidatie en dringen door in het haar. 3) GECOMBINEERDE WERKING: De ontkleurende werking treedt op terwijl de nieuwe kleur in het haar doordringt. Het uiteindelijke effect resulteert uit de combinatie van de kleur in het haar na het bleken en het nieuwe pigment.

De nieuwe kleurmethode van Bleach & Color Cream geeft resultaten die voorheen onmogelijk waren, in een korte tijd zonder beschadiging van het haar. Deze kleurcrème is minder agressief dan ooit, want het bevat grote hoeveelheden verzachtende en beschermende olieen; het produkt kan worden aangebracht op de haarwortels na een allergietest.

Nu is het mogelijk om van natuurlijk of geverfd donker haar, licht / blonde tinten te verkrijgen met een natuurlijk effect, zonder enige ongewenste rood / oranje tinten. Aan het einde van het kleurproces, om de kleur te versterken of het kleurniveau te verbeteren, is het mogelijk om nieuwe kleuren (zowel oxiderende of direct) toe te passen, zonder problemen met compatibiliteit.