Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Everygreen

Everygreen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

EVERYGREEN HAIR COLOR

Everygreen Hair Color heeft buitengewoon respect voor het haar, en is zeer geschikt voor de meest gevoelige hoofdhuid. Everygreen Hair Color is gemaakt om succesvolle, innovatieve en respectvolle creaties te garanderen aan de Professional, zowel voor het haar als voor de hoofdhuid.

Kiezen voor de Everygreen Hair Color betekent kiezen voor een hoog kwaliteit product dat garantie biedt voor mooie resultaten en een perfecte kleur met een 100% grijsdekking. Een homogeen en natuurlijk resultaat met een briljant en langdurig houdbare kleur.

 

Everygreen Hair Color heeft een verminderde hoeveelheid ammonia in vergelijking met andere haarkleuringen, is 100% siliconen, 100% resorcinol en 100% Parafenyleendiamine vrij. Met allergievrij parfum en is nikkel getest: elke productiepartij wordt geanalyseerd om ervoor te zorgen dat de hoeveelheid nikkel die in het product aanwezig is, in elk geval minder dan 0,0001% wordt geminimaliseerd. Garantie voor gezond haar, dankzij de opname in de formule van functionele voedingsstoffen, die de agressiviteit van het oxidatieve proces dat kenmerkend is voor een professionele kleuring te beperken, zoals Oliën van Biologische afleiding van Jojoba, Macadamia, Roze Mosqueta, Sesam, Kokos, Abrikoos en Granaatappel.