Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Inebrya Color

Inebrya Color
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 126

per pagina

INEBRYA COLOR


Inebrya Color is het professionele kleursysteem van Inebrya met Ammoniak dat uitstekende prestaties en resultaten en een hoog cosmetisch effect van de kleurservice garandeert.
Garandeert 100% dekking van grijs haar, maakt het mogelijk om tot 5 tinten lichter te maken, donkerder te maken en reflecties te creëren. Het is samengesteld uit 118 nuances van natuurlijke, levendige kleuren en pasteltinten waarvan de weergave op het haar volledig trouw is aan die weergegeven in de kleurenkaart.

Het resultaat is een kleur met een buitengewoon cosmetisch effect en glans en een totale 100% dekking van wit en grijs haar.

De formulering van Inebrya Color is verrijkt met lijnzaad en aloë vera, die voeding en conditionering kunnen bieden en huidsensibilisatieverschijnselen kunnen verminderen voor een natuurlijke bescherming van de haarstructuur en de huid. De romige textuur is gemakkelijk te mengen en aan te brengen, voor nauwkeurige en veilige resultaten, met een zachte formule met een uitgebalanceerde alkaliteit, wat een hoge verdraagbaarheid biedt aan de meest gevoelige hoofdhuid.