Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Watercolors

Watercolors
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina

TRESSA WATERCOLORS INTENSE SHAMPOO

Tressa Watercolors Intense shampoo, de meest intensieve kleur shampoo met een nieuwe technologie en aanpak wat een shampoo ooit te bieden heeft! Intense kleuren met verbluffende resultaten welke worden bereikt door het gebruik van Complexe directe kleurstoffen, welke diep in het haar doordringen, zonder agressieve ingrediënten welke het haar uitdrogen zoals andere kleurshampoos op de markt. Voorkomt kleurvervaging en houdt kleuren intens op toon bij wekelijks gebruik. De shampoo kan gemakkelijk worden verwijderd of vervaagd op natuurlijke wijze. Verander van kleur, zonder het haar te beschadigen.

De Tressa watercolors Intense shampoo is geschikt om kleuren op te frissen, te onderhouden of om een nieuwe kleur te verkrijgen. Gebruik hem als een toner om ongewenste kleuren te neutraliseren. De shampoo is vrij van Sulfaten, zouten, peroxide, parabenen, PPD en PTD!

Gebruik Tressa Watercolors Intense shampoo om de kleur te verfrissen en te onderhouden. Op vooraf opgelicht haar of op natuurlijke kleurhoogte 7 en hoger om het haar te kleuren. Hoe lichter het haar hoe INTENSER de kleur! Effectief en veilig voor alle haartypes.