Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Royal Kis SoftShades

Royal Kis SoftShades
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 30

Pagina
per pagina

ROYAL KIS SOFTSHADES


Royal KIS SoftShades is een ammoniavrij kleurproduct. Met een keuze uit 25 onderling te mengen natuur- en modenuances zijn de kleuropties in feite onbeperkt. In 5 tot 20 minuten creëer je een prachtige kleur. En glans en conditie! Ideaal voor glanskleuringen, kleurcorrecties en opfrissingen. Zonder ammoniak, dus licht de kleur niet op en geurt heerlijk. De kleur vervaagt geleidelijk en houdt tot 24 keer wassen in dezelfde kleurrichting, dus geen ongewenste kleurverandering en geen uitgroei.


Royal KIS SoftShades zijn Demi Conditioning Colors. Royal KIS SoftShades haalt z’n kracht uit twee bijzondere ingrediënten. Allereerst de Innovative Color Deposit Agent. Dit innovatieve revolutionaire ingrediënt is vergelijkbaar met natuurlijke fosfolipiden en geeft de kleur op diverse manieren een boost: vergroot de opname van pigmenten voor een meer intense kleur, verbetert de was vastheid voor een langere levensduur van de kleur en maakt de kleur gelijkmatiger en helderder van de aanzet tot in de punten.


Ook het haar krijgt een boost: dankzij

amarantzaadextract. De naam van deze exotische plant – amaranthus caudatus – verwijst naar het Griekse ‘amarantos’: bloem die nooit vervaagt. Amarantzaadextract is rijk aan peptiden en polysacchariden. Het kan hierdoor het verlies aan proteïnen door dagelijks borstelen en andere schadelijke handelingen aanvullen en de haarvezel repareren. Het extract versterkt het haar, ontwart het direct en verbetert de handelbaarheid en kambaarheid van vochtig en droog haar.