Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Betaalmogelijkheden

Om uw bestelling af te rekenen, kunt u bij ons kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

- OVERSCHRIJVING
- iDEAL
- PAYPAL

• VOORUITBETALEN VIA OVERSCHRIJVING:
U kunt het totaalbedrag van uw bestelling overmaken op rekeningnummer NL54 ABNA 0467 4522 88 t.n.v. Flash World Kappersgroothandel te Almere, o.v.v. het bestelnummer van uw bestelling. 

Voor overschrijvingen vanuit het buitenland kunt u onze volgende bankgegevens gebruiken:

IBAN: NL54 ABNA 0467 4522 88
BIC: ABNANL2A

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling met Post.nl naar u verzonden. Wilt u uw bestelling sneller in huis hebben, kies dan voor één van de onderstaande betaalmogelijkheden.

• BETALEN VIA iDEAL:
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Aangesloten banken zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, bunq, Knab, Moneyou, Rabobank, Regiobank, SNS, Svenska Handelsbanken, Triodos Bank en van Lanschot.

De voordelen van iDEAL

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internet bankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlands banken
  • Toegang tot internet bankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling op onze webshop. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt verwerkt.

• BETALEN VIA PAYPAL:
Door middel van uw PayPal account kunt u geld over maken. Als u nog geen account heeft dan zult u deze eerst aan moeten maken op de website van PayPal.

Wat is PayPal?
PayPal is een online betaalservice waarmee u in online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken op de website van www.PayPal.nl. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening. Nadat u uw PayPal rekening hebt gemaakt kunt u de PayPal website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.


De voordelen van Paypal

  • Met PayPal winkelt u veilig en vertrouwd, uw persoonlijke gegevens worden nooit aan de verkoper doorgegeven.
  • Het bedrag van uw bestelling wordt direct bijgeschreven op de PayPal rekening van de ontvanger. Uw bestelling kan daardoor snel in behandeling worden genomen.
  • Een betaling met PayPal is makkelijk. U hoeft er niet eens een bank- of creditcardgegevens voor in te voeren. En het doen van een betaling via PayPal kost niets!

Hoe werkt PayPal?

Bij uw aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registeren. Uw bankrekening of creditcard wordt aan uw PayPal rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling. Om een betaling naar een PayPal gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.