Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Het nieuwe tijdperk van blonde perfectie

Inebrya Blondesse is de nieuwe professionele lijn van Inebrya, veelzijdig, veilig en compleet om aan alle blonde behoeften te voldoen. De Blondesse lijn bestaat uit blondeerpoeders waarvan 2 gepatenteerd zijn. Een kleurenpalet aan toners om uit te kiezen voor een blond met trendy tinten en uit verzorgingsproducten speciaal voor blond haar met bedwelmende geuren en texturen.

Inebrya Blondesse Toners

Demi permanente toner met zure pH-technologie voor blond, gebleekt of lichter haar. Respecteert de natuurlijke haarstructuur. Bevat extracten van kokosnoot en Aloë Vera.

De speciale zure PH-technologie:

- neutraliseert ongewenste reflecties

- verstevigt het haar

Zonder de conditie van het natuurlijke haar te veranderen.

Dekt geen grijs en wit haar. Vrij van ammoniak, parabenen, PPD en resorcinol. Veganistisch.

 

 

 

 

 

Inebrya Blondesse Blondeerpoeders

 

De Inebrya Blondesse blondeerpoeders bestaat uit een aantal blondeerpoeders waaruit je kunt kiezen op basis van de haarstructuur, en het gewenste resultaat, waarvan twee blondeerpoeders zijn gepatenteerd. Deze serie blondeerpoeders bestaat uit:

- Blondeerpoeder Groen

- Blondeerpoeder Violet

- Blondeerpoeder Violet zonder Ammonia

- Blondeerpoeder Blauw

- Blondeerpoeder Klei

- Blondeer Pasta

 

 

 

 

Inebrya Blondesse Haarverzorging 

 

Deze lijn verzorgingsproducten van Inebrya Blondesse is speciaal gemaakt om blond haar te hydrateren na het blonderen en de kleur te perfectioneren. Heeft een anti-vervuilende werking en beschermt de haarvezel tegen invloeden van buitenaf. Bevat chelaatvormers, verbindingen die de waterhardheid beperken, d.w.z. de activiteit van de metaalionen in water.

Calcium en magnesium zijn de belangrijkste, maar er zijn ook chloor, sulfaten, koper en lood. Het resultaat is een glanzende, heldere en blijvende blondine.

De Inebrya Blondesse producten zijn vrij van Siliconen, SLS, Parabenen en Paraffine.