Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Brengt kleur in je leven

Kleurverandering, kleuronderhoud en touch-up het kan allemaal met Watercolors.

Tressa Watercolors bestaat uit 29 unieke kleuren shampoo die kleur onderhouden, inkleuren en kleur geven op elk hun specifieke manier. Watercolors heeft 14 natuurlijke kleuren en 15 trendy kleuren voor een echte kleurverandering in ontkleurd haar. Gebruik het voor onderhoud en om het haar of highlights te tonen door direct pigment in te brengen en om op een verzorgende manier kleur aan het haar te geven. Tressa Watercolors shampoo is veilig voor alle haartypes en vrij van Sulfaten, zouten, peroxide, parabenen, PPD en PTD.

Watercolors heeft naast zijn in Amerika razend populaire shampoo’s ook Base Drops, het nieuwste op het gebied van direct-dye-technologie. Deze vloeibare formule op waterbasis met nano-pigmenten zorgt voor de ultieme veelzijdigheid in het creëren en onderhouden van modekleuren en met een extremere kleur dan onze shampoos. Use a little or use a lot! Met Base Drops ben jij in controle! Pas het met volle kracht toe om de meest EXTREME modekleuren te creëren.

Meng Base Drops in je favoriete watercolors shampoo, conditioner, toner, kleuring of ontkleuring om te creëren, te versterken, te verfrissen en voeg het toe aan de bijpassende Intense Shampoo om de intensiteit van de kleuring te versterken. Maak cocktail met andere Watercolors Intense Shampoos en creëer nog meer kleuren.

Creëer de volgende looks met de Watercolors Intense shampoo en Basedrops van Tressa.