Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Heb jij deze juweeltjes al?

Kyone 710 Rose Gold knipschaar en 710 RT coupeschaar.

Deze prachtige nieuwe aanwinst van Kyone uit de ROSE GOLD collectie heeft een vol ergonomisch design met een wegdraaiende duim. Het vol ergonomische design zorgt ervoor dat je de hele dag door moeiteloos en comfortabel kunt knippen, zonder dat er klachten of blessures in de armen en/of schouders optreden.

Naast dat deze scharen er prachtig uitzien, zijn ze voorzien van een kogellager schroef (ball bearing screw). Deze schroef verminderd de weerstand tijdens het knippen en zorgt voor een zijde zachte loop. Deze soepele loop zorgt er voor dat de gewrichten van je hand, pols en arm zo min mogelijk worden belast. In combinatie met de ergonomische vormgeving, verklein je de kans op RSI-klachten en carpaal tunnelsyndroom.

De Rose Gold coating is geen titanium maar een geheel nieuw, geheim procedé om de scharen van een extreem harde coating te voorzien. Deze coating beschermt je ook tegen eventuele allergieën, zoals een nikkel-allergie, omdat je niet met metaal in aanraking komt.

Heb jij deze juweeltjes al aan jouw scharen collectie toegevoegd?

Kyone 680 Rose Gold knipschaar en 680 RGT Rose Gold Coupeschaar.

De pure Kyone 680 Rose Gold knipschaar en coupeschaar met veel grip en een mooi ergonomisch design. Zijn niet enkel een lust voor het oog, maar ook voor je hand! Met de 680 Rose Gold Knipschaar kun je knippen, slicen… alles is mogelijk met deze schaar! Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor de professionele kapper. De Rose Gold plating maakt de schaar helemaal af, alsof je een juweeltje vasthoudt tijdens het knippen. De Rose Gold coating is geen titanium maar een geheel nieuw, geheim procedé om de scharen van een extreem harde coating te voorzien. Deze coating beschermt je ook tegen eventuele allergieën, zoals een nikkel-allergie, omdat je niet met metaal in aanraking komt. Heb jij deze prachtige Rose Gold scharen al aan jouw scharen collectie toegevoegd?