Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

OLIVIA GARDEN THINK PINK NANOTHERMIC BORSTEL SET (4 STUKS)

€ 66,91 € 55,30
SKU
SKU-17145
OLIVIA GARDEN THINK PINK NANOTHERMIC BORSTEL SET (4 STUKS)

Deze set in een handige opbergtas bevat:
- Olivia Garden Ceramic+Ion borstel 34mm
- Olivia Garden Ceramic+Ion borstel 44mm
- Olivia Garden Ceramic+Ion borstel 54mm
- Olivia Garden Ceramic+Ion borstel Paddle large

Een speciale editie met een verhaal om te vertellen: Maak deel uit van het goede doel!

Think Pink Europe heeft de krachten gebundeld met organisaties in heel Europa om borstkanker te bestrijden!

Vele kappers nemen elk jaar deel aan Think Pink’s “Coupe d’éclat”, die haar verzamelt om pruiken te maken voor kankerpatiënten. Olivia Garden neemt deel aan de operatie door kappers te voorzien van de Think Pink editie van borstels en scharen.

€ 1,- per borstel & € 5,- per scharen kit worden gedoneerd aan Think Pink Europe.

Toermalijn-Ionen Technologie
De Toermalijn-Ion mantel vermindert de statische lading van het haar. De cuticula van elk haar wordt gesloten wat de uitdroging van het haar doeltreffend vermijdt. Het resulteert in gezond en glanzend haar en een gemakkelijker styling. Geïoniseerde borstels bieden een ideale bescherming, vooral bij het regelmatig gebruik van de haardroger maar ook van andere hitte gebaseerde technologieën.

Antistatisch en geïoniseerd nylon haar
De statische elektriciteit van het haar is een eeuwig probleem van de zorg van het haar. Als het borstelhaar in intensief contact met het hoofdhaar is, wordt het hier een heel belangrijke factor. Geïoniseerd en antistatisch nylon haar, dat Olivia Garden voor haar borstels gebruikt, doeltreffend voorkomt de lading in statische elektriciteit van het haar, met glad en glanzend haar als resultaat. Bovendien zal de cuticula van het haar gesloten worden, wat de uitdroging van het haar doeltreffend zal voorkomen.

Perfect rond nylon haar
De zorg van het haar en van de hoofdhuid is het belangrijkste deel van de styling, gezond haar is immers op de basis van alle goeie kapsels. Met dat doel, zijn de uiteinden van het nylon haar perfect rond om de schade van de haar- en hoofdhuid structuur te voorkomen.

Ioniserend zacht kussen
De ionen technologie vermindert de statische elektriciteit, sluit de cuticula van elk haar, biedt een glanzend en glad resultaat en een betere handzaamheid. Ons geïoniseerd kussen verzekert dat het haar niet uitdroogt.

Naadloos ring
Het design van Olivia Garden borstels werd gestudeerd om een perfect comfort en greep te geven. We besteden ook onze aandacht aan details die onbetekenend kunnen schijnen. Het haar werd voor een zachter en gemakkelijker ontwarring gemaakt en de ring van de cilinder om te vermijden dat het haar blijft steken.

Ergonomische handvat
Het handvat van een borstel is heel belangrijk voor een goed greep en een veilig gebruik. Het moet goed in de hand liggen en mag niet uitglijden tijdens de styling. Voor een maximaal comfort hebben alle borstels van Olivia Garden een ergonomisch antislip handvat.

Intrek baar verdeelpunt
Voor veel drogen en styling technieken is het belangrijk om het haar in secties te verdelen. Het verdeelpunt op het einde van het handvat is perfect ervoor en het wordt gemakkelijker om precies styling te creëren.

Lichtgewicht
Het gewicht van het materiaal is heel belangrijk wanneer je het juist styling product moet kiezen. Een zware borstel kan snel de pols, arm en schouder overbelasten, vooral tijdens een gekunsteld styling. Hoe lichter de borstel, hoe comfortabeler en gemakkelijker de greep. De extreme lichte borstels van Olivia Garden en hun ergonomie zijn ideaal voor een ontspannende styling.

Keramisch cilinder
De keramische mantel van Olivia Garden borstels biedt een belangrijk voordeel: het keramisch materiaal verzekert dat de warmte van de haardroger gelijkmatig en snel op de cilinder verspreid wordt. Grote luchtgaten verzekeren een betere luchtstroom. Het resulteert in een sneller, preciezer en zachter drogen.

Geoptimaliseerde luchtstroom
Het drogen van het haar moet ideaal snel zijn en tot een perfect resultaat leiden zonder dat het haar oververhit of uitdroogt. De grote luchtgaten van de cilinder van Olivia Garden borstels verzekeren een betere luchtstroom. Als resultaat: een sneller en doeltreffender styling.

Unieke gepatenteerde handvat vorm
Olivia Garden borstels zijn voor comfort en een gemakkelijk gebruik gemaakt. We besteden ook onze aandacht aan details die onbetekenend kunnen schijnen. Daarom zijn het haar voor een gemakkelijk ontwarring gemaakt en het lichaam en de handvat van de borstel perfect homogeen zodat het haar tijdens het styling niet blijft steken.

Ergonomische handvat
Het handvat van een borstel is heel belangrijk voor een goed greep en een veilig gebruik. Het moet goed in de hand liggen en mag niet uitglijden tijdens de styling. Voor een maximaal comfort hebben alle borstels van Olivia Garden een ergonomisch antislip handvat.

Meer informatie
Manufacturer Olivia Garden