Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Openingstijden

Flash World Kappersgroothandel, is een groothandel in professionele kappersbenodigdheden, beauty- en nagelproducten. Naast onze online webshop waarin wij u een zeer uitgebreid assortiment bieden, zijn wij ook gevestigd aan de Markerkant 12 1-11 in Almere. Wij hebben een vernieuwend en overzichtelijk assortiment, en heten u van harte welkom!

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur 

Zaterdag en zondag gesloten.

Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u geopend.

Service en professioneel advies

Wij geven u graag alle informatie over alle producten en materialen die u in onze groothandel en webwinkel tegenkomt. Wij leveren de meest uiteenlopende producten en materialen, dus als u een product of artikel zoekt, welke u niet in onze webwinkel of groothandel in Almere vind, vraag ons dan gerust naar de leverbaarheid. Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe artikelen.

Nieuwsbrief

Als klant van Flash World Kappersgroothandel profiteert u het hele jaar door van onze extra kortingsacties, geschenken, en scherpe prijzen. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, dan adviseren wij u bij het aanmaken van een account, u te abonneren op onze nieuwsbrief. Onze nieuwsbrief bevat informatie over de nieuwste artikelen, aanbiedingen en aantrekkelijke kortingsacties.