Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Retourneren & Garantie

(kort samengevat, zie ook onze algemene voorwaarden)

Zichttermijn:

Indien u niet tevreden bent over uw bestelling, of over artikelen waarover geen tevredenheid is, kunt u deze binnen 14 dagen aan ons retour sturen. Afgeprijsde artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Neem altijd eerst contact met ons op om een retourzending aan te melden, heeft u van ons antwoord ontvangen dan pas kunt u retourneren. Na ontvangst van uw bestelling, kunt u deze direct controleren of deze compleet is, en artikelen inspecteren op eventuele materiaal- en fabricagefouten, dit kunt u dan binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling aan ons melden. 

Retourneren:

Retour gestuurde artikelen dienen in originele en onbeschadigde verpakking te zijn verpakt, en producten mogen niet gebruikt of geopend zijn en dienen in absolute nieuwstaat te verkeren bij retournering.

Retourzendingen dienen altijd voldoende gefrankeerd, en met bijgesloten factuur te worden verstuurd. De verzendkosten bij een retour/ruilzending en het risico voor het retourneren van uw bestelling zijn in dit geval voor uw rekening. Alle eventuele extra kosten, voor het aannemen van de retourlevering worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag van de retourzending.

Na ontvangst van uw retourzending zal Flash World Kappersgroothandel het aankoopbedrag verminderd met de (eventuele) verzendkosten zo spoedig mogelijk doch binnen 14 dagen aan u retourneren. 

Welke artikelen kunnen niet geruild of geretourneerd worden uit hygiënische overwegingen:

Alle elektrische apparaten zoals tondeuses, trimmers, neustrimmers, föhns, elektrische krulborstels, krultangen, krulsets, wafelijzers, stijltangen, droogkappen, UV en LED lampen. En alle soorten hairextensions, haarstukken, haaraccessoires en oorbellen kunnen niet geruild of geretourneerd worden uit hygiënische overwegingen.

Kappersscharen vallen buiten de garantie en kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Garantie:

Op alle elektrische apparaten zit een garantietermijn van 1 jaar, volgens de voorwaarden die de fabrikant hanteert. Scheerkoppen en accu’s vallen buiten de garantie. Mocht er binnen de garantietermijn toch een elektrisch apparaat kapot gaan, dan kunt u contact met ons opnemen, leest u dan eerst artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Retouradres:

Flash World Kappersgroothandel
Markerkant 12 1-11
1314 AJ Almere