Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

Verzenden

Bestellingen worden uiterlijk binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden, mits de artikelen voorradig zijn, is dit niet het geval, of mocht de bestelling om welke reden dan ook een vertraging oplopen dan zal Flash World Kappersgroothandel u hiervan tijdig op de hoogte brengen. Indien een gedane bestelling binnen 30 dagen niet uitgeleverd kan worden, heeft u het recht zonder opgaaf van reden de bestelling schriftelijk te annuleren, waarna Flash World Kappersgroothandel het volledige aankoopbedrag zal crediteren en terugstorten op uw rekening. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, na een vooruitbetaling, via iDEAL of PayPal, wordt uw bestelling met Post.nl verzonden.

1. Minimum bestelbedrag:

Bij het verzenden van artikelen hanteren wij een minimum bestelbedrag van € 16,50 (excl.btw) We hanteren een minimum bestelbedrag omdat er voor ons aan elke order kosten zijn verbonden en deze kosten onder de € 16,50 in verhouding te hoog zijn. We maken hierop geen uitzonderingen, ook bestellingen buiten de webshop om worden niet aangenomen. 

2. Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland:
De verzendkosten per bestelling binnen Nederland bedragen € 4,95 (excl.btw)

Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen vanaf € 75,00 (excl.btw) 

Verzendkosten naar België en Duitsland:
De verzendkosten per bestelling naar België en Duitsland is € 11,95 (excl.btw)

3. Post.nl

Uw bestelling wordt door ons met Post.nl verzonden naar het door u opgegeven adres. U ontvangt van ons een e-mail met daarin het Track & Trace nummer van uw pakketje zodat u deze kunt volgen. De zending wordt eerst gesorteerd en zodra de melding "chauffeur onderweg" erbij staat, wordt uw bestelling die dag nog aangeboden. De informatie over uw pakket kan enkele uren vertraagd zijn.

Niet thuis bij eerste bezorgpoging
Dan probeert de bezorger uw pakket af te geven bij de buren of elders in de straat. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een kaartje bij u achter, en komt hij in de meeste gevallen op de eerstvolgende bezorg dag (maandag t/m zaterdag) nog een keer langs.

Niet thuis bij tweede bezorgpoging
Ook dan laat de bezorger een kaartje bij u achter. Hierop staat waar u uw pakket kunt ophalen. Deze informatie vind u ook op Track & Trace en in de PostNL-app.

Pakket afgeleverd bij een PostNL-locatie?
Uw pakket word 7 dagen op de PostNL-locatie bewaard, daarna wordt deze retour gestuurd naar de afzender.


4. Gratis afhalen in onze groothandel

Bestellingen kunnen ook afgehaald worden in onze groothandel. Als u een bestelling heeft geplaatst, dan kiest u voor de optie “afhalen in onze groothandel”, daarna gaat u verder met afrekenen. Als uw betaling bij ons binnen is, nemen wij uw bestelling in behandeling. Zodra deze gereed is, krijgt u van ons een e-mail, waarop u uw bestelling in onze groothandel kunt komen afhalen. 

Afhalen is mogelijk van maandag t/m vrijdag (zie onze openingstijden) op de Markerkant 12 1-11 in Almere.