Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×
KYONE TRIMMER TR-310

KYONE TRIMMER TR-310

WAHL BERET PROLITHIUM TRIMMER WA8841-616

WAHL BERET PROLITHIUM TRIMMER WA8841-616

KYONE TONDEUSE ION-C3000

Eigenschappen:
- Gebruiksduur 200 min.
- Snel laden 20 min.
- Volledig laden 90 min.
- Zwart keramische snijkop
- Geen memory effect
- Lithium Stage- 2® accu
- Tot 2x maal langere levensduur dan normale lithium
- Ook met kabel te gebruiken
- ook geschikt als baardtrimmer

Super snel laden/quick charge: ook indien dit veelvuldig gebeurt tast dit de accu niet aan.

Uit testen in de drukke kapsalons wijst uit dat deze trimmer gemiddeld slechts 1 keer per week moet worden opgeladen.

€ 139,03 € 114,90
SKU
ION-C 3000

Tot voor kort hadden we de tondeuses en trimmers met lithium–ion en lithium-polymeer batterijen. Deze waren vooruitstrevend, maar hadden toch ook nog nadelen. Gevaarlijk, brandbaar en zelfs explosief met weliswaar een betere, maar nog steeds een beperkte levensduur.

Dit alles is veranderd met de nieuwste lithium techniek die wordt gebruikt voor de Kyone trimmer: de nieuwste Stage-2® Lithium accu (geen memory effect). Dit is een high-powered lithium accu van 1000 mAh (deze wordt normaal gebruikt voor een grote tondeuse). De nieuwste oplaadtechnologie zorgt voor super snel laden en een lange gebruiksduur. Door de snel-laad functie kan er na 20 minuten opladen weer geruime tijd met de trimmer gewerkt worden.

Bij een volle accu kan de Kyone ION-C3000 tot wel 240 minuten werken, indien nodig is hij ook met snoer te gebruiken. De microprocessor garandeert constante kracht, bewaakt de tondeuse tegen overladen, piek voltage, motorblokkering en controleert de temperatuur. Dit alles garandeert een lange levensduur en zorgt dat de tondeuse altijd 100% optimaal functioneert.

High performance motor.
Deze geavanceerde sterke motor is extreem stil en zorgt ervoor dat de tondeuse bijna niet in toeren terugvalt, zelfs niet bij extreem gebruik. Deze bijna trillingvrije motor doet zijn werk bij 5300 RPM.

De snijkop is uniek: een hardstalen snijblad in combinatie met keramisch snijmes. Deze combinatie voorkomt warmteontwikkeling, geeft een zeer lange levensduur met een zijdezachte loop en is uiterst precies en extreem scherp. Het kliksysteem van de snijkop maakt het mogelijk om de messen eenvoudig te reinigen zonder extra handelingen.

Waarom Stage-2® Lithium? (minimaal 2 x langere levensduur dan normale lithium). Een Stage-2® Lithium accu heeft een levenscyclus van 2000 maal laden, normale lithium 800 tot 1000 maal. De capaciteit van normale lithium valt terug tot soms wel 25% in het eerste 1,5 jaar. De Kyone Stage-2® accu heeft dit probleem niet. Ook indien u hem lagere tijd niet gebruikt zal de accu weinig tot niets ontladen. De accu is beter bestand tegen over- en ontladen en heeft geen probleem met hoge of lage temperaturen. De Stage-2® Lithium is een zeer veilige accu; deze kan niet ontploffen of branden zoals normale lithium.

Meer informatie
Manufacturer Kyone