Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×

OLIVIA GARDEN SCHARENSET SILKCUT THINK PINK EDITION 2023

De Think Pink Editie van Olivia Garden: Paarse Pracht met een Doel

Als je op zoek bent naar een perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en compassie, dan presenteren wij met trots de Think Pink Scharenset editie 2023 van Olivia Garden.

Design & Functionaliteit: Deze limited edition scharenset, met zijn opvallende paarse glans, vormt een stijlvol contrast met de naam 'Think Pink'. De kleur paars staat symbool voor de luxe en kwaliteit waar Olivia Garden bekend om staat, terwijl 'Think Pink' de diepere missie van de set onthult.

Een Boodschap van Hoop: Achter deze prachtige paarse scharen schuilt een roze hart. Voor elke verkochte set gaat er 5 euro naar het fonds voor borstkankeronderzoek. Met elke knip die je maakt, steun je dus niet alleen de schoonheid van je klant, maar ook de voortdurende strijd tegen borstkanker.

Deze mooie paarse Think Pink Scharenset van Olivia Garden bestaat uit een knipschaar 5.75” en een coupeschaar 6.35” en wordt geleverd met een flesje scharenolie en schoonmaakdoekje in een prachtige iriserende roze scharenetui.

€ 181,38 € 149,90
SKU
ID1811

Waarom Kiezen voor de Think Pink Editie?

Kwaliteit: Vertrouw op de ongeëvenaarde kwaliteit van Olivia Garden.

Statement: Maak een modieus statement met het stijlvolle paarse design.

Bijdrage: Draag actief bij in de strijd tegen borstkanker met elke schaar uit deze set.

Laat je gereedschap een verhaal vertellen. Laat het niet alleen over schoonheid gaan, maar ook over compassie, gemeenschap en hoop. Kies vandaag nog voor de Think Pink editie scharenset van Olivia Garden en knip met een doel.

Eigenschappen:

Handgeslepen Krachtig Vlijmscherp Bolle mes Ultrascherpe mesrand, moeiteloos knippen versterkte staallegering voor extra stevigheid. Ergonomisch handvatontwerp. Optimale vingersteunposities voor moeiteloos knippen met alle vingers. Comfort-offsethandgreep. De kromming van de duim houdt de hand vast ontspannen in een natuurlijke open positie Micro-verstelbare spanningsknop. Siliconen geluiddemper

Meer informatie
Manufacturer Olivia Garden