Gratis geschenk bij een bestelling vanaf € 95,00 (excl.btw) . ×
EVERYGREEN LUNAR SHADES 3x60 ML 7.011 TITANIUM

EVERYGREEN LUNAR SHADES 3x60 ML 7.011 TITANIUM

EVERYGREEN LUNAR SHADES 3x60 ML 9.02 VIOLET ICE

EVERYGREEN LUNAR SHADES 3x60 ML 9.02 VIOLET ICE

EVERYGREEN LUNAR SHADES 3x60 ML 9.01 SILVER ICE

Everygreen Lunar Shades Demi-Permanente Haar Toners.

AMMONIAVRIJ, MET JOJOBA EN ROSEHIP ORGANISCHE OLIËN.

JOJOBA OLIE, wordt gewonnen uit de zaden van SIMMONDSIA CHINENSIS, een plant afkomstig uit China. Dankzij zijn filmvorming eigenschappen, het verlaat het haar ZACHT en VOLLEDIG. Het helpt ook om het haar te versterken. Beschermt en hydrateert haarvezels.

ORGANISCHE ROSEHIP OLIE, de voordelen TEGEN HAARBREEKBAARHEID zijn bekend, omdat het niet alleen op de haar, maar ook op de hoofdhuid, voorkomen of het genezen van schilfering. Het werkt rechtstreeks op de haarstructuur, wat de consistentie beïnvloedt en het vergroten van zijn kracht. Kortom, het maakt het haar GEZONDER en VERBETERT ZIJN UITERLIJK.

€ 24,08 € 19,90
SKU
ELS-9.01

De Everygreen Lunar Shades toners uitsluitend gebruiken vanaf een opgelichte kleurhoogte 9 of 10. De toners kunnen over het gehele haar worden aangebracht en alleen een versterkend kleur effect hebben op ontkleurt haar.

De Lunar Shades toners bestaat uit een scala prachtige tinten en een CLEAR. De CLEAR is een neutrale kleur speciaal ontworpen om met de Lunar Shades toners te mengen om zo pasteltinten te creëren. Hoe meer CLEAR je mengt met een Lunar Shades toner, hoe groter het uiteindelijke PASTEL-effect bereikt wordt.

Mengverhoudingen Lunar Shades Toner en CLEAR:

PASTEL EFFECT:

TONER 45 ml + CLEAR 15 ml + ACTIVATOR 90ml

LICHT PASTEL EFFECT:

TONER 30 ml + CLEAR 30 ml + ACTIVATOR 90ml

ZEER LICHT PASTEL EFFECT:

TONER 15 ml + CLEAR 45ml + ACTIVATOR 90ml

Meng de Everygreen Toners met de Activator van Everygreen, welke speciaal is ontworpen met een laag waterstofperoxide. De Synergische werking van de toners en Activator zorgen voor een optimaal resultaat qua kleurtoon en houdbaarheid. Verkrijgbaar in een fles van 1000ml.

De Everygreen Lunar Shades Toners zitten verpakt in een doosje met 3 flesjes van 60ml. De Everygreen CLEAR neutrale Toner zit in een flesje van 300ml.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Stap 1

Meng de gekozen LUNAR SHADES tonerkleur met de LUNAR SHADES Activator, in een mengverhouding van 1: 1,5, tot je een vloeibare gel (gemiddelde dosis voor lang haar: 50/60 van het product en 75/90 ml ACTIVATOR).

Stap 2

Aanbrengen op nat haar in de wasbak, nadat je het haar hebt gewassen met de

Everygreen shampoo voor gekleurd haar, op natuurlijk haar met een kleurhoogte van 9/10 of eerder gebleekt, of direct na het bleken / bliksembehandeling. Het niveau van de kleurhoogte moet 9/10 zijn.

Inwerktijd

5/15 minuten laten inwerken, afhankelijk van de gewenste intensiteit van highlights, haarporositeit en kleurbasis, bij kamertemperatuur. Niet blootstellen aan warmtebronnen.

Stap 3

Spoel grondig uit zonder shampoo te gebruiken, of was met een heel zacht product.

Stap 4

Breng na het uitspoelen de Everygreen masker aan voor gekleurd haar.